Dazzle's V70 2.3 T5 NBP

Gestart door Dazzle, 23-12-2020 12:54:13

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Menno3274

Lekker bezig. 18T met die tuning is zeker leuk. Kan je goed met het verkeer meekomen zullen we maar zeggen ;D

V70R^2

Leuk en goed om te lezen allemaal, die oddy's he, het is een fijne velg op een classic in 18". De meningen zijn meestal erg verdeeld, maar in jouw geval, top combinatie, ik ben fan! :eusa_clap:

Died850

Velgen staan 'm goed, de antraciete tint is ook mooi! Lekkere upgrades.

volvobug

Goed gedaan die turbowissel voor de deur, fijn dat het je zelf gelukt is.
Handtekening? 85011806 en Saffronie.

Dazzle

Weer even een updeetje.
Vd zomer de zittingen voorzien van een nieuw verfje. Eea op kleur gekocht bij de Meubelkliniek. Best wel een verschil ( sommige stukken waren bijna kaal dus kan ook niet anders, maar goed gelukt zullen we maar zeggen).

Intussen blauwe nokjes erop gezet ivm de grotere wielen. Nu lopen ze niet meer aan. De grotere draaicirkel valt wel mee te leven.

Arjen heeft intussen de software nog wat verder afgesteld. Ik had toch een behoorlijk vacuumlek. Telkens oplichtend lambdalampje. Haalde zijn load niet goed. Behoorlijk gezocht en rondgespoten met remmenreiniger maar niets. Uiteindelijk alle IC-slangen eraf gehaald en bleek dat t uiteinde vd binnenkant vd slangklem bij t gasklephuis in de siliconenslang stak. Das nie goed nie. Met aandraaien is die dus erin gegaan. Tjongejonge. Hoe dan. Nou, stukje vd slang eraf gesneden (had nog genoeg "vlees" daar), nieuwe klem erop, dataloggen, log naar Arjen gestuurd en na wat heen en weer gestuurd, geflashed etc gaat dit nu dan echt de goeie kant op. Behoorlijk verschil met eerst. Zo hoort t dus te zijn  ;D . Net maar T-bout klemmen besteld en een betere voor bij t gasklephuis ( dat randje is wat te smal voor die brede vd t-bout dus daar een gewone).

Ook bij Autodoc een nieuwe rotor en verdeelkap besteld. Zit er nu 45k op, dus mag wel weer.

Afgelopen vrijdag bij Korst Banden in Fijnaart de wielen laten uitlijnen. Was nog niet gebeurd sinds de nieuwe draagarmen erop zitten. Rijdt nu stukje fijner weer.

Al met al lekker bezig  :eusa_dance:
Menno3274

Lekker bezig. Stoel ziet er goed uit. Evenals die velgen.  :D