Geen VKB in 2021

Gestart door Ben, 20-04-2021 21:14:57

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ben

Ontvangen persbericht van de organisatie

Door wat positieve berichten rondom Corona was het VKB team al weer voorzichtig begonnen met de voorbereidingen voor de 29e Volvo Klassieker Beurs in het Autotron, die wederom in het laatste weekeinde van september zou gaan plaatsvinden (25 en26 september 2021).

De crisis ten gevolge van het Corona Covid-19 virus heeft ons allen al ruim een jaar in zijn greep. Het inenten verloopt maar traag en het aantal besmettingen loopt op het moment van schrijven weer gestaag op. In deze periode mogen nog steeds geen bijeenkomsten van welke aard dan ook georganiseerd worden en al zeker geen evenement dat ruim 4000 bezoekers trekt.

Het bestuur van de Volvo Klassieker Beurs heeft na een zorgvuldige afweging, helaas wederom moeten besluiten de beurs in 2021 niet door te laten gaan.

De eerstvolgende beurs zal plaatsvinden in het laatste weekeinde van september 2022, het thema blijft gelijk: "VOLVO'S IN DE MEDIA"

We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijden en houden u op de hoogte via het VKM, maar zeker ook via onze website www.volvobeurs.nl.

Graag zien we U in 2022 weer terug als bezoeker of als deelnemer op de grootste Volvo klassieker beurs van Europa in het Autotron in Rosmalen! Dan maken we er samen weer een onvergetelijke beurs van.