Auteur Topic: bericht aan alle forumleden  (gelezen 7434 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

moderators

  • Het moderatorenteam
  • Moderator
  • Lid 100+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 405
bericht aan alle forumleden
« Gepost op: 17-01-2018 21:55:06 »
Bericht aan iedere forumgebruiker

De laatste tijd neemt het aantal meldingen op berichten van mede-forummers sterk toe. Laat ons voorop stellen dat we blij zijn met de meldingen, we kunnen immers niet alle berichten direct lezen en we zien niet alle geschreven woorden in alle mogelijke contexten. Blijf ons dus vooral tippen!

Helaas is de oorzaak van de vele meldingen niet zozeer een directe overtreding van de forumregels, echter de toon van de berichten valt niet in goede aarde bij de mede-forummers.

Daarom vinden wij het nodig om even orde op zaken te stellen. De Volvo 850/x70 Classic heeft ons hier samen gebracht, dit is en zal altijd het uitgangspunt zijn. Omdat ieder boutje en klemmetje waarmee de 850 de fabriek uit is gekomen al op iedere mogelijk wijze besproken is moeten we dus ruimte laten voor een stukje Off Topic. We merken echter op dat het in het stukje Off Topic vaak ook mis gaat.

In Off Topic willen we de Volvo 850/X70 heel ruim benaderen dus alles wat hier op redelijke wijze aan gelinkt kan worden zal worden toegestaan. Denk maar aan 3dprinters die uiteindelijk onderdeeltjes kunnen gaan maken. Oorspronkelijk is het Off Topic gedeelte ingericht om aan de behoefte te kunnen voldoen van mensen die geen 850/X70 meer rijden maar wel vragen hebben over hun nieuwe(re) Volvo. Onderwerpen die in de verste verte niets meer met deze zaken te maken hebben en als storend worden aangemerkt zullen zonder waarschuwing worden worden verwijderd.

Mocht je toch een topic willen openen waarover je twijfelt of het toegestaan is neem dan gerust contact op met het moderatorenteam.

We gaan vanaf nu scherper waken op hoe we hier met elkaar omgaan. Er zullen wellicht waarschuwingen volgen ondanks dat er misschien volgens de letter van de regels geen overtredingen zijn begaan. Indien nodig zullen we forumleden een tijdelijke of permanente ban geven.

Wij als moderatoren zullen volwassen hiermee omgaan. Wij verwachten van onze leden dat zij dat ook doen.

We vertrouwen op jullie medewerking.

MVG,
het moderatoren team.
Deelnemen aan dit forum? Hou je dan aan de forumregels
Wil je je niet aan de forumregels houden? Blijf dan weg van dit forum