Forumregels advertenties

Gestart door mario, 30-05-2005 17:18:36

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

mario


  • De advertentie-boards zijn bedoeld voor particuliere advertenties;
  • Er kunnen alleen verkoopadvertenties worden geplaatst door actieve forummers die minimaal 10 'normale' berichten hebben geplaatst
  • Er mogen alleen artikelen betreffende 850/x70 classic gevraagd/aangeboden worden
  • advertenties moeten zoveel mogelijk in de juiste rubriek geplaatst worden. Zonodig dient de advertentie, indien die uit meerdere items bestaat, opgesplitst worden.
  • Reacties op advertenties zijn alleen toegestaan via PB/email
  • Indien het aangeboden artikel verkocht is of het gevraagde artikel gevonden is s.v.p. de advertentie verwijderen. Advertenties blijven maximaal 2 maanden staan. Daarna worden deze verwijderd.
  • De forumbeheerder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van de advertenties noch het aangebodene. Alle gevolgen voortvloeiende uit het plaatsen/reageren op advertenties geschiedt geheel voor eigen risico.
:) ;) :(

moderators

#1
Aanvullende/uitgebreide regels:

- Een advertentie op het Volvo 850 Forum moet natuurlijk een toegevoegde waarde hebben. Enkel een link naar een verkoopsite (b.v. Marktplaats of Speurders) heeft geen toegevoegde waarde voor het forum. Op zijn minst zou je een aantrekkelijke aanbieding kunnen maken voor forummers, die uiteraard niet voor kopers van buiten dit forum geldt. Advertenties die uit enkel een link of kopie van een elders geplaatste advertentie zijn zullen dan ook voortaan zonder terugkoppeling worden verwijderd.

- Als je je auto of onderdeel verkocht hebt, plaats dan niet "Verkocht" in de titel of de advertentie maar verwijder deze direct. Leden die problemen hebben met verwijderen sturen een PB naar Moderators.


Bedankt voor jullie meewerking!
Deelnemen aan dit forum? Hou je dan aan de forumregels
Wil je je niet aan de forumregels houden? Blijf dan weg van dit forum