Auteur Topic: De twee classic V70's: Diesel en Benzine!  (gelezen 393 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

rizo83

  • Nieuw lid
  • *
  • Offline Offline
  • Berichten: 2
De twee classic V70's: Diesel en Benzine!
« Gepost op: 12-04-2019 15:56:41 »
Na mijn halve jeugd in V70's en 850's te hebben rond gereden, moest het er eindelijk van komen: een V70 classic! :)

Afgelopen jaar heel kort een V70 Diesel uit '97 gereden. Geweldige wagen met lekker veel kilometers op de teller: 630k inmiddels. Helaas kwam er een leaseauto, maar afscheid nemen kon ik niet, zodoende staat deze nog even te wachten op een beter leven of als rallye-auto.


Nu de leaseauto door verandering van werkgever weer het erg mocht verlaten, kwam snel de vraag naar een nieuwe V70 met trekhaak, voor de aanhanger. De V70 uit '99 is gevonden met 270k op de teller van een liefhebber die er weinig mee reed. Al het onderhoud is redelijk recent gedaan door een dealer, of door een bevriend garagenist. Zodoende zijn alle boekjes wel ingevuld. Desondanks wil ik graag een 'reset' doen en de auto een complete beurt geven. Binnenkort is de apk, dus mag de auto naar de keuring en check of ik alles daadwerkelijk goed heb gezien er niet heel veel gekke dingen uit de hoge hoed komen.


Aandachtspunten voor nu:
- kleine lekkage KVS. Mocht ik het niet snel vinden, neemt de Volvo specialist dit mee met de apk
- reparatie stoelen voorzijde. Hierin zit de naad los en dat is wel gewoon zonde. Snel maar op zoek naar een specialist hier voor.

Groet,

Rizo